Reuma en voetverzorging

Reuma voeten zijn meer kwetsbaar en gevoeliger dan de voeten van gezonde mensen

De voeten van reumapatienten vragen extra zorg. Reuma voeten zijn meer kwetsbaar en gevoeliger dan de voeten van gezonde mensen. Op deze pagina leest u meer over de behandeilng van reumatische voet en de reden waarom een pedicure daarvoor speciaal gecertificeerd moeten zijn.

De voeten van reumapatienten zijn vaak extra gevoelig door: gewrichts- slijmbeurs ontstekingen & risico, slijtage &risco en in de gewrichten standveranderingen.

De kwaliteit wordt mede onderstreept doordat Ten Voeten Uit, Lianne Luijks lid is van ProVoet en geregistreerd is in het KRP register Pedicures. KwaliteitsRegisterPedicures. 

Met de aantekening reuma en specialistische apparatuur mag ik reuma voeten behandelen. Je kan doorgestuurd worden via de reumatoloog voor een pedicure behandeling. Ook kan je vanuit Ten Voeten Uit doorgestuurd worden naar een reumatoloog en naar de Huisarts wanneer er vraagtekens, zijn over je voeten.

Reuma en voetverzorging

Wilt u meer weten over deze behandeling of wilt u een afspraak maken, ik ben u graag van dienst. Via onderstaande knop komt u bij een formulier voor het stellen van uw vraag of maken van een afspraak.

Andere voetverzorging specialisaties

ADRES

Ten Voeten Uit
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op afspraak in de ochtend of in de middag


facebook.png  linkedin.png

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


PinnenJaGraag_Sticker_160x43,5mm.png

LOCATIE