Voeten en schoen verzorgSTER

De ultieme verzorging voor voeten én schoenen Sinds kort maak ik in mijn praktijk gebruik van de Shoefresh schoenverfrisser, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt.

In Nederland heeft naar schatting 26% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Vooral sporters, dragers van te strakke schoenen en mensen met minder weerstand (door ouderdom of ziekte) lopen een vergroot risico. Daarnaast hebben ook diabetici, mensen met psoriasis en dragers van orthopedische schoenen een grotere kans om kalknagels te krijgen. 

Enkel de voeten of nagels behandelen is niet voldoende: de kans is groot dat de infectie steeds weer terugkomt. Iemand met een schimmelinfectie kan namelijk miljoenen sporen verspreiden, die heel lang besmettelijk blijven. Schoenen regelmatig reinigen en drogen met de Shoefresh kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

Verfrissen in twee stappen
De Shoefresh is de schoenverfrisser die schoenen reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon pakt schimmels en bacteriën aan, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken. 

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming. 

Een verademing, zo’n kleine, stille krachtpatser: alle (sport)schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en helmen in no-time gereinigd en droog.

Voor meer informatie zie www.shoefresh.eu.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme