Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult.

ITOVi is een klein draadloos apparaatje en ITOVI scant binnen 1 minuut je lichaam. De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.

Dmv van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.We bespreken daarna, hoe jij de essentiële oliën en andere elementen kan toepassen.  

Tijdens een consult gebruiken we oa de iTOVi Scanner voor en goede keuze van de juiste essentiële oliën voor jouw persoonlijke situatie.

Wat is een iTOVi?
De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

ITOVI meet je lichaam door, door het versturen van frequenties/trillingen, waar je overigens niets van voelt. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv jouw darmen niet optimaal zijn zal er een signaal terug naar de scanner verzonden worden en zal het rapport een etherische olie laten zien die je kan helpen om de frequentie van je darmen te herstellen. Maar denk ook aan emoties, voel je je depressief of zit je vast? Dit kan door de scanner gemeten worden en zal de olien tonen die jou hierbij kunnen gaan ondersteunen. Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke DOTERRA olien / supplementen jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven. Als jij meer in balans bent ben je lichamelijk & geestelijk veel sterker.

​Hoe werkt het?
Alles op onze aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren. De Itovi test duurt 1 minuut.

Het rapport
Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de essentiële oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Deze aanbevelingen worden daarna door mij uitgewerkt in een protocol en per mail toegezonden. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen weer terug in balans brengen. Het rapport kan op meerdere manieren gelezen worden. Ik ben er een voorstander van om het totaalplaatje te bekijken en daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn. Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan. De iTOVi zend korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen. Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand. De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen van DoTerra welke daarna te koop zijn en deze komen dan ook in het rapport.

Zonder behandeling kost deze ITOVI test 35,00 euro en met bespreking duurt dit een half uur.

Deze kosten worden vergoed als je de oliën via mijn ID DoTerra 2910119 registratie (dit kan je ook thuis al regelen) inschrijft en / of besteld.

 

 

 

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme