Nieuws

Nieuwsberichten op deze website.
Aanvullende complementaire zorg bij alternatieve therapie in Bussum
Ook voor complementaire zorg kan je terecht als aanvulling op de reguliere therapie bij Lianne in de praktijk in Bussum.
AVG wet en privacyverklaring aangepast.
Nieuwe privacyverklaring en privacybeleid is aangepast, welke vanaf 25 mei 2018 van kracht gegaan is zodat duidelijk is hoe we met jouw privacy en jouw persoonsgegevens omgaan.
DoTERRA en Lianne Luijks
In mijn pedicure praktijk in Bussum gebruik ik na de pedicure behandeling de essentiële oliën van DoTERRA. Kom binnenkort weer naar de info avond in wijkontmoetingscentrum, Koekoeklaan 3 in Bussum. 30 januari was een groot succes.
doTERRA essentiële oliën uitleg in combinatie met een persoonlijke geurenreis. Bussum.
Dinsdag 3 april op deze avond krijg je een geurenreis van doTERRA en een proefflesje om thuis verder te gaan met de essentiele olieen.
doTERRA info avond individueel af te spreken
Do Terra essentiele olie avond. Gebruiken ruiken, zien, proeven, ervaren en hoor de mogelijkheden van je thuis EHBO mediscijnkastje. Oosterpad 62.1402 NG BUSSUM.
Dupuytren en VoetreflexPlus behaald certificaat en resultaten.
Dupuytren en voetreflexPlus certificaat EN behaalde resultaten met VoetreflexPlus en doTERRA essentiële oliën. Informatie over Dupuytren ook wel koetsiershand genoemd. Het gaat hier over een aandoening aan de hand waarbij strengen ontstaan rondom de pezen waardoor uiteindelijk de vingers krom trekken en de handfunctie wordt beperkt. Dupuytren komt in Westerse landen best bij veel mensen voor.
Fibromyalgie, moe? Voetreflex icm energetische behandeling.
Wanneer je moe bent om wat voor reden dan ook, neem dan eens een combinatie voetreflex met energetische sessie.
GRATIS doTERRA essentiële oliën ervaren en voelen.
Kom dan: vrijdag 16 maart van 5 tot 7 uur. Maandag 19- en dinsdag ochtend 27 maart van 9 tot 11 uur. Dinsdag avond 3 april van 7 tot 9 uur.
Gratis doTerra essentiële oliën gepersonaliseerde geurenreizen.
Ieder jaar op 8 maart de vrouwendag. Kom en ervaar de oliën en leer het gebruik van de natuurlijke huisapotheek kennen.
Gratis doTerra informatie avond 19.30 uur Vraag mij naar wanneer.
Wanneer je meer wilt weten hoe je essentiële oliën kunt gebruiken thuis en op je werk kom dan: Zie. Ruik. Proef. Ervaar. N heerlijke ontspannen avond.
In veilige handen door herhalingsoefening AED en EHBO.
Weer de herhaling reanimatie EHBO gedaan: Geoefend in het ritme op de muziek van Stay alive. U bent in veilige handen. (Hoop de reanimatie niet in het echt nodig te hebben, maar ben wel goed voorbereid).
Last Minute op DIE dag met DoTERRA
Last Minutes zijn te vinden op FaceBook en LinkedIn. Boek dan zelf in. De prijs is 70,00 euro en u krijgt een kwartier GRATIS DoTerra geurenreis met ZEN moment.
Last Minute Vandaag. Niet meer balen maar stralen.
Boek online in om gebruik van te maken van de aantrekkelijke korting. Ga naar Contact en Boek zelf in op de www.tenvoetenuit.nl
Pro Voet pedicure en voetreflexologie te Bussum
Last van uw voeten? Een combinatie pedicure en voetreflexologie is dan de uitkomst. Weer beter slapen, meer energie, harmonie en vitaliteit. En vergoedingen vanuit je Aanvullende Verzekering mogelijk.
Vergoedingen Zorgverzekeraars Voetreflexologie 2019
Kijk in je zorgverzekeringspolis en aanvullende verzekering hoeveel per dag en hoeveel per jaar je kan besteden. ADVIES: Is een serie van 6 voetreflex- metamorfose behandelingen met een wekelijkse tussenpozen af te spreken.
Verjaardags aanbieding. Toon je ID kaart en kom OP je verjaardag en laat je samen behandelen.
Wie jarig is trakteert. Kom samen met een vriend(in) en geniet van een Aroma Touch Behandeling en krijg een geurenreis Kado.
Video praktijk voetreflexologie Bussum en pedicure
Hier ziet u mij, Lianne Luijks aan het werk met een voetreflexologie behandeling bij cliënte.
Voeten en schoen verzorgSTER
De ultieme verzorging voor voeten én schoenen Sinds kort maak ik in mijn praktijk gebruik van de Shoefresh schoenverfrisser, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt.
Voetreflexologie en pedicure bij kanker
Lianne heeft oncologie en voetreflexologie en massage bij kanker gevolgd bij Total Health en het diploma behaald. Is uiterst zorgzaam om cliënten met kanker te behandelen en te ondersteunen bij het emotionele proces en het zelfgenezend vermogen te activeren.
Voetreflexologie en pedicure bij kanker.
Lianne heeft de specialisatie voetreflexologie gevolgd bij Total Health voor mensen met kanker. Klik voor meer informatie op onderstaande link.
Voetreflexologie- massage en pedicure door een deskundige therapeute met holistische visie.
Wanneer er kanker geconstateerd is en je bent moe, lamlendig, verdrietig en / of bozig dan wil je weer eens liefdevol aangeraakt worden. Laat je daarom dan ook gedegen, betrouwbaar en in alle rust veilig (AAN)RAKEN door een oncologische massage- voetreflex therapeute en ProVoet Pedicure.
Weg stress
Wil je graag ontspannen op vakantie en voordat je gaat reizen even ontstressen, boek dan n voetreflex massage in.
Wel of geen risico voet, iedereen heeft goede voetzorg nodig.
In dit jaargetijde is alles weer tot leven. Lange dagen en lange avonden waarbij de voeten gezien worden en stralen. Laten we daarom ook onze voeten erop voorbereiden om mooi en stralend zichtbaar te zijn. Voeten veranderen doordat we ouder worden, vooral bij de nagels, tenen en voeten. OA door aderverkalking stroomt het bloed niet meer goed, met alle gevolgen van dien.
Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme