Massage bij kanker.

Weet u dat wanneer er kanker geconstateerd is je wel aangeraakt mag worden. Laat je RAKEN. Voetmassage bij kanker en ook borstbehandeling specialisatie en geregistreerd VLOW therapeute.

Een weldaad voor je voeten en je lijf om je laten masseren. Vertel wel vantevoren wanneer de chemo en bestralingen heeft plaatsgevonden.

 Wanneer je de diagnose kanker te horen hebt gekregen dan slaat de grond onder je voeten weg. Je basisgevoelens over veiligheid, vrijheid, blijheid en succes worden weggevaagd. Door je te professioneel te laten masseren wat per persoon heel verschillend is kan je je basisgevoelens en je lichaamsgevoel weer terug krijgen en behouden. Belangrijk is om je basisgevoelens weer te laten ervaren en voelen in alle fases van het ziekteproces. Bij mensen met een voorgeschiedenis van kanker, gedurende de behandelingen (chemo en bestraling), na herstel en pallitatief.  Door liefdevolle aanrakingen en gerichte aandacht van de therapeute ben je weer verbonden met het “mens” ZIJN. De behoefte aan ontspanning en contact met jezelf wordt hierdoor sneller vervuld. Het vertrouwen in je lichaam wordt hersteld en bepaalde klachten zoals misselijkheid, eenzaamheid, verlorenheid, angst, vermoeidheid en apathie worden door de aanrakingen verminderd. De verbinding tussen je geest, lichaam en spirit wordt weer gevoeld wat bij mensen met kanker een essentiele levensbehoefte is. De massage wordt geheel op jouw specifieke behoefte van dat moment afgestemd. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen in Bussum dan kan de massage in die omgeving ook bij je thuis gedaan worden. Er zijn dan wel voorrijkosten aan verbonden. Behandelbank, essentiele doTERRA olieen en handdoeken worden meegenomen. Inmiddels is er met het masseren bij kanker door Lianne veel ervaring in opgedaan.

VLOW borstbehandeling. ZORG VOOR JE BORSTEN. DE BORST VOORUIT.

Wil je het initiatief nemen en en zelf iets doen om je borsten in topconditie te houden? Lees dan het onderstaande. voorkomen is beter dan genezen. Borstweefsel behandelingen kunnen uw borsten helpen in een optimale gezondheid te brengen en te behouden.

Er zit  een commitment aan vast om bij de 1e behandeling gelijk af te spreken voor 3 behandelingen. Waarom? Om ook werkelijk alle 3  de sessies te doen, met een tussenpozen van 2 a 3 weken. Raadpleeg uw Aanvullende Verzekeringspolis voor vergoedingen. Bel voor de speciale actie in de maand JUNI.

BORSTEN ZIJN JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. NEEM JE EIGEN BORSTGEZONDHEID IN EIGEN HAND.

Eindelijk kan je iets doen aan de gezondheid van je borsten. Bij een VLOW®-therapeut ben je in vertrouwde handen; zij weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Een VLOW®-borstweefseltherapeut is speciaal opgeleid om al je vragen rondom borsten te beantwoorden. Een VLOW®-therapeut geeft behandelingen die de doorbloeding in het borstweefsel verbetert en zo kunnen klachten die je hebt verholpen worden. Je borsten worden zo op een aangename wijze in optimale conditie gebracht en bij een regelmatige behandeling gehouden. Preventief én curatief. Bij twijfel raadpleeg eerste je huisarts.

Een borstweefselbehandeling is gericht op het verminderen van borstklachten. Denk hierbij aan: Pijnklachten borsten. Verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, opgezet weefsel in de borsten voor of tijdens de menstruatie. En als voorbereiding op zwangerschap en het geven van borstvoeding. Een borstweefsel behandeling kan ook zijn om preventief borstklachten te voorkomen.Borsten dragen soms emotioneel leed, verdriet - dit verdient zorg ! ​

IEDERE VROUW & BORSTEN VERDIENEN DE BESTE ZORG! Een borstweefselbehandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt de borsten gezond blijven.

ONTZORGEN: Is je mammografie zorgwekkend? Moet je jaarlijks terug voor een borstonderzoek? Kijkt je HuisArts zorgelijk maar kan nu nog niets voor je betekenen? De borstweefselbehandeling verbeteren langdurig de doorbloeding en kwaliteit van je borstweefsel.

PREVENTIEF: Misschien heb je nog geen borstklachten. Deze therapie hebben een sterk preventieve werking waardoor borstklachten voorkomen kunnen worden.

ONTSPANNEND: Door de behandelingen voelen je borsten gelijkmatiger, steviger en robuuster. De borstweefselbehandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken het gevoel van vrouwelijkheid.

VLOW® is een geregistreerde naam en methode Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme