Een steuntje in uw rug om uw voeten en uw lijf weer ruimte te geven.

Lianne Luijks, is een erkende, ervaren ProVoet pedicure en is tevens voetreflexologe en zorgt ervoor dat u nog beter uit de voeten kan. Laat u behandelen en u gaat (weer) beter wandelen. Lianne heeft een fysieke (instrumentele) en emotionele benadering voor uw voeten in de praktijk in Bussum.

Declareren bij uw zorgverzekeraar

Wanneer u wilt declareren bij de zorgverzekeraar is het van belang dat u uw zorgpasje en SOFInummer bij u heeft, na afloop van de behandeling krijgt u de factuur per email toegezonden.

Diabetici pedicure behandeling

Voor de diabetici pedicure behandeling is het nodig dat u een zorgplan van de podotherapeut kunt overleggen, waarna de factuur rechtstreeks naar de podotherapeut gaat. De bijkomende kosten van een cosmetische behandeling kunt u pinnen (14,50).

De behandeling bestaat uit het verwijderen van: eelt- drukplekken, likdoorns, ingegroeide, ingroeiende nagels, spanning en onrust in uw voeten.

Algemene voorwaarden:

Afzeggen van afspraken kan kosteloos als het 48 uur vantevoren persoonlijk gedaan is anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

                          

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme