slider

Ik stel mij graag voor

Eerst sportmassage, voetreflexologie daarna ProVoet pedicure in Bussum.
slider

 

Als kind was ik altijd te vinden in het gemeentelijke zwembad in Noord Brabant, daarna ben ik verhuisd naar Lelystad voor een vaste baan als zwemonderwijzeres. Begonnen met sportmassage in Zwolle, vervolgens voetreflexologie, intuitieve massage, NEI therapie bij dr. Roy Martina, medisch shiatsu methode Namikoshii, stoel- zwangerschaps massage en een 4 jarige HBO opleiding bij het Johan Borgman college als energetisch therapeut.

Opgeleid bij AMICE tot pedicure met aantekening DM diabetici en reuma voeten. 

Drijfveer: behandelen is vanuit een innerlijk gevoel om mensen te helpen groeien naar een betere gezondheid, meer geluk, ruimte en balans te creeren tussen lichaam en geest. Vanuit denken naar voelen, naar je hart. Met beide benen op de grond, meer rust en energie en beter slapen.

De site www.body-of-light.nl is gericht op het lichter voelen, ontstressen, pijnverlichting en beter voelen, meer kwaliteit van leven vanuit een holistische kijk op de totale mens.

Lianne is Chi Neng instructor, heeft de opleiding en Mallorca weken gevolgd bij www.chineng.nl institute en geeft op dinsdagavond aan gehandicapten waterdans en WatSjiGong sessies in het therapeutische heerlijke warmwater zwembad De Zandzee.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme