Voor de 1e behandeling je je geldige ID- en Zorgpas mee.

Lees de Privacy verklaring door en teken deze in de praktijk. We kunnen samen een behandelplan opstellen.

Wanneer je voor een Diabetische- reuma pedicure behandeling komt en in aanmerking wilt komen voor vergoeding dan is het van belang dat je de PRIVACY VERKLARING gelezen hebt en onderteken. NEEM MEE:

  • Zorgverzekeringspasje en ID meeneemt
  • Ëerst bij www.voetsula.nl geweest bent.
  • Je de schoenen, pantoffels draagt die je meestal aan hebt.
  • Zorg dat je geen nagelijk op je tenen en geen parfum op hebt.

Denk aan waar we tijdens de behandeling extra aandacht aan moeten besteden en geef het door.

We beginnen met een anamnese is een kort voorgesprek waarna u volop op kunt genieten van een passende pedicurebehandeling.

Voor Dm clienten is er het vriendelijke verzoek om eerst naar www.voetsula.nl te gaan voor de bepaling van het zorgprofiel. Naar aanleiding daarvan gaan we afspraken maken afhankelijk van het zorgplan. Niet iedere behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Wist u dat een pedicure...

De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert bij de aanschaf van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig verwijst de pedicure de cliënt naar een gespecialiseerde collega, HuisArts, POH (praktijkondersteuner), podotherapeut (Voetsula).

Lianne Luijks is lid van www.provoet.nl met lidmaatschapsnummer 011085 en is aangesloten met nummer 9239 in het www.krp.nl in het Kwaliteits Register voor Pedicure. De praktijk heeft een AGB praktijkcode 96 - 55209 en zorgverlenersnummer met persoonlijke AGB code 96 - 005047.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme