Mijn naam is Lianne Luijks

Interesse voor beweging en gezondheid, dat is mijn passie waardoor ik mijn werk met plezier en overtuiging kan doen.

In vogelvlucht

Ik ben begonnen als zwemonderwijzeres, daarna heb ik een opleiding gevolgd tot sportmassage, voetreflexologie waarna ik magnetiseren geleerd heb en mij heb gespecialiseerd in DM en reuma pedicure.

De basis

Als kind was ik altijd te vinden in het gemeentelijke zwembad in Noord Brabant, daarna ben ik verhuisd naar Lelystad voor een vaste baan als zwemonderwijzeres. Begonnen met sportmassage in Zwolle, vervolgens voetreflexologie, intuïtieve massage, NEI therapie bij dr. Roy Martina, medisch shiatsu methode Namikoshii, stoel- zwangerschaps massage en een 4 jarige HBO opleiding bij het Johan Borgman college als energetisch therapeut.

Opgeleid bij AMICE tot pedicure met aantekening DM diabetici en reuma voeten. 

Drijfveer: behandelen is vanuit een innerlijk gevoel om mensen te helpen groeien naar een betere gezondheid, meer geluk, ruimte en balans te creëren tussen lichaam en geest. Vanuit denken naar voelen, naar je hart. Met beide benen op de grond, meer rust en energie en beter slapen.

Elke expertise zijn eigen uiting

Mijn website www.body-of-light.nl is gericht op het lichter voelen, ontstressen, pijnverlichting en beter voelen, meer kwaliteit van leven vanuit een holistische kijk op de totale mens.

Lianne is Chi Neng instructor, heeft de opleiding en Mallorca weken gevolgd bij www.chineng.nl institute en geeft op dinsdagavond aan gehandicapten waterdans en WatSjiGong sessies in het therapeutische heerlijke warmwater zwembad De Zandzee.

Pedicure aan het werk.jpg

ADRES

Ten Voeten Uit
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op afspraak in de ochtend of in de middag


facebook.png  linkedin.png

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


PinnenJaGraag_Sticker_160x43,5mm.png

LOCATIE