Schimmelnagels en ProVoet voetverzorging

Schimmelnagels zijn ontsierend en en beetje pijnlijke aandoening en ze zijn goed te behandelen. Als u in de zomer uw mooie voeten wilt laten zien kom dan op tijd. Ipv balen laten stralen.

Spring, loop en wandel in het zoute zeewater en zie de resultaten. 

  1. Hoe ontstaan schimmelnagels? Schimmels hebben het prima naar hun zin in slecht groeiende, vochtige en beschadigde dus trauma nagels. 
  2. Hoe zien schimmelnagels eruit? Vaak verkleurd, dik, geel, hobvelig en brokkelig.
  3. Hoe zijn schimmelnagels te voorkomen? Gebruik GEEN zeep, droog goed af, wissel je schoenen en draag alleen goed passende, leren schoenen en wissel de schoenen. Draag deze nooit 2 dagen achter elkaar. Draag slippers in openbare gelegenheden en was deze daarna met BioTex.
  4. BEHANDELING van schimmelnagels. Vergeet dat de schimmelnagel vanzelf geneest want dat is NIET zo. De schimmel verspreidt zich langzaam. De nagels worden afgevlakt en de voeten worden daarna ingecremed met een schimmeldodend middel. De schoenen dienen behandeld te worden met een schimmeldodend middel. Deze zijn te koop in de praktijk.\\
  5. De producten welke goed werken bij schimmelnagels zijn van Do Terra melaleuca en Oregano,, Verder zijn er HFL en SAM ptoducten te koop in de praktijk Ten Voeten Uit. Bussum.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme