Neuroreflexologie en VoetreflexPlus certificaten behaald.

Dupuytren, koetsiershand, Ledderhosen. De Neuroreflexologie en voetreflexPlus geeft hele mooie resultaten. Dit vooral met doTERRA essentiële oliën, welke je thuis kan gebruiken.

Het gaat hier over een aandoening aan de hand waarbij strengen ontstaan rondom de pezen waardoor uiteindelijk de vingers krom trekken en de handfunctie wordt beperkt. Dupuytren komt in Westerse landen best bij veel mensen voor.
Er is voor mensen met Dupuytren een fantastische voetreflexologie en behandeling. Maar dan dien je wel een serie af te spreken. De prijs per sessie is dan 70,00 ipv 80,00 euro.

Vergoedingen via uw aanvullende verzekering zijn mogelijk. Raadpleeg uw polis en bel / mail vrijblijvend voor informatie.

 

Een van de weinige medische behandelingen op dit moment bestaat uit het doorsnijden of prikken van de strengen. Een ingreep die ook risico's met zich meebrengt vanwege mogelijk littekenweefsel, beschadigde zenuwen en pezen. Daarbij komt bij veel mensen de Dupuytren weer terug na een ingreep. Het verzachten en / oplosse van deze klacht via een voetreflex behandeling- massage EN doTERRA therapeutische oliën is dan ook aan te raden.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme