Buik- en spierkrampen en voetreflexologie

Voetreflexologie en Triggerpoints werken heel goed tegen buik- en spierkrampen zowel bij volwassene als kinderen en baby's.

In mijn praktijk voor complementaire zorg wordt er vaak gevraagd: wat kun je doen aan kramp? Het antwoord is simpel: VOETREFLEXOLOGIE icm met been- voet massage. Vooral icm met essentiele olien. Vraag mij welke.

Tijdens het sporten en na het slapen wordt er regelmatig geklaagd over kramp in de benen, voeten of tenen. Laatst kwam voor mij de welbekende vraag: is daar iets aan te doen? Het antwoord is JA!

Magnesium masseer ik mee tijdens een behandeling en werkt ontkrampend en bovendien is het heel goed tegen stress. 

Buik- en spierkrampen en voetreflexologie

Als je langdurig magnesium gebruikt adviseer ik een calcium/magnesium preparaat. (magnesium kan calcium aan de botten onttrekken. Even zo goed is het ook zeer onverstandig om alleen een calciumsupplement te nemen. Calcium onttrekt weer magnesium aan de botten) is een veilig preparaat en kan langdurig gebruikt worden.

Drink dus ook nooit melk verrijkt met calcium om bovenstaande reden. Calcium heeft altijd magnesium nodig en andersom, anders kan het niet opgenomen worden. 

In de praktijk kan je de aroma / essentiele oliën ruiken en gebruiken en ruiken en voel welke je thuis wil gaan gebruiken.

Wilt u meer weten over deze behandeling of wilt u een afspraak maken, ik ben u graag van dienst. Via onderstaande knop komt u bij een formulier voor het stellen van uw vraag of maken van een afspraak.

Andere voetreflexologie specialisaties

ADRES

Ten Voeten Uit
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op afspraak in de ochtend of in de middag


facebook.png  linkedin.png

CONTACT

Telefoon: 035 69 81 339
Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: lianne@tenvoetenuit.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp.png

Tijdens behandelingen staat de 06 nummer uit.


PinnenJaGraag_Sticker_160x43,5mm.png

LOCATIE